Set & sket

Igen i år, har Zonta Thy afhold Cafe Q den 8. marts.

Selvom der var Corona trussel, så nåede vi at afholde vores CafeQ den 8.marts, denne gang som en brunch!

Gæsterne fik ingen håndtryk eller knus, men derimod håndsprit som velkomst Det blev taget imod med et smil, og stemningen var i det hele taget god!

Næstformanden Bodil Skoust åbnede festen, hvor hun fortalte om Zonta, kvindernes kampdag, og vigtigheden af det hele! Derefter startede Jeanelle fra Karma make-over af Louise – mor til 3, det havde vi ikke gættet!

Mødregruppen fortalte om deres projekter, Kristine fik os til at vælge et projekt fra hjerteforeningen og Bodil fortalte om vores projekt med barnebrude- alle sammen rigtig relevante formål at donere penge til! Efter sangen om Jens Vejmands kone-Stine gik vi i gang med buffeten!  

Maden var god, og det var hyggeligt at sidde og snakke med gæsterne mens maden blev fordøjet. Desværre havde vi strømafbrydelse undervejs, og kun en kaffemaskine, så kaffen blev noget forsinket, men det blev taget med et smil af de fleste

Der blev solgt lodder til amerikansk lotteri.

Borgmesteren Ulla Vestergaard fortalte om sin vej til borgmesterposten, om Cold Hawai indland, om tiltrækning af unge mennesker etc.

Da make-over’en var færdig fik vi det flotte resultat at se: Susanne fra Baronessen præsenterede os for det flotte hverdagstøj som hun har sponsoreret, og Jeanelle viste, hvad hun havde gjort med håret og make-up!

Til slut takkede Mirjam alle sponcorer, gæster for de mange penge der var lagt, og stor tak til udvalget, der har stået for arrangementet.