Pressemeddelelse – Thisted Posten

 

Thisted Posten bragte følgende tekst fra vores Cafe Q arrangement 8. marts 2017 på Hotel Limfjorden, Thisted:

Den internationale kvindedag blev i Thisted markeret og fejret af den lokale afdeling af Zonta ved Cafe Q for 145 kvinder på Hotel Limfjorden 8. marts. Der var show med Lucy Mardou, og sølvvinder fra paralympisk OL i Rio Susanne Jensby Sunesen holdt foredrag om den lange vej fra Hundborg til Rio de Janeiro.

Cafeens overskud blev på imponerende 30.000 kr., indsamlet bl.a. ved sponsorering fra områdets virksomheder og ved salg af lotteri på aftenen.

Pengene blev sendt videre til tre projekter, som Zonta støtter: Gruppen af mødre til stofafhængige med udgangspunkt på Perlen i Nykøbing Mors, hvor støttegruppen påtænker at oprette en ny gruppe for søskende til stofafhængige. Der blev også 10.000 kr. til Reden i Aalborg, der er en del af KFUK’s Sociale Arbejde med sundhedsklinik, målrettet udenlandske kvinder i prostitution. Og endelig gik 10.000 kr. til Zontas internationale afdeling, øremørket hjælp til fødende kvinder i Liberia – et projekt, hvor man afhjælper svære fødselsskader hos kvinder.

Zonta er en International uafhængig organisation for kvinder. Den har 33.000 medlemmer i 67 lande. I Danmark er der 22 klubber. Zonta Thy blev stiftet for 11 år siden og har 32 medlemmer

Henvisning – her er artiklen i Thisted Posten 29. marts 2017