Set & sket

Maj måneds møde: 

Så var vi samlet igen, denne gang på Heltborg museum! Efter en dejlig omgang smørrebrød fik vi månedens kommentar fra Else. Hun fortalte levende om sin mormors køkken, og andre gode historier, som de fleste kunne relatere til, og som gav os den gode fornemmelse af fællesskab og samhørighed!

Derefter var der et par bemærkninger til udvalg bl.a fra Nye medlemmer udvalget, hvor forslag kan sendes til Mirjam og fra Jubileumsudvalget, som berettede om de ting de har gang i. Alt sammen spændende tiltag som alle bakkede op omkring og, som vi ser frem til at hjælpe med, for det kræver et fællesskab og samarbejde at få alle disse ting op og køre! Men vi ved jo, hvad formålet er, nemlig at samle penge til kvinder- så mon ikke vi kommer i sving alle sammen. 

Optagelse af nyt medlem: Marianne Galsgaard.

Derefter var der en herlig rundvisning på museet, hvor Jytte fortalte levende om sin (næst)største kærlighed: Jens Søndergaard! Hvis man ikke var tilstede, har man noget til gode! Jeg tænker at Jytte gerne viser rund igen, det kan ikke genfortælles. Efter de mange gode historier om Jens, fik vi kaffe og napoleonshatte, samt den korte fortælling om Jyttes liv og arbejde. Hun sluttede med at sige at, hvis hun skulle gøre det hele om, så vil hun have været præst!  Alt i alt meget berigende at høre om først Elses, og så Jyttes opvækst og, hvordan man bliver formet som person, noget vi nok også alle sammen kan nikke genkendende til.

Vores fællesskab består af mennesker som vil hinanden, og som vil noget større, lad os inspirere og berige hinanden, og kom endelig med forslag til flere kvinder, som vi kan få input af! Verden er jo fuld af spændende mennesker med hver deres historie.

Næste møde afholdes mandag den 3. juni på Mors, info følger.

Referent: Mirjam