Set & sket

Månedsmøde i Zonta Thy, mandag den 4. februar 2019.

Så var vi samlet igen! Denne gang startede vi på Cafe Baghuset, hvor vi fik dejligt mad og en god historie om farven ”brun” fra Berit! Der var genkendelse hos alle aldersgrupper, og mon ikke vi kan finde nogen brunt i vores gemmer til næste gang vi skal finde en gave til en auktion. 

Lone – forkvinde berettede bl. a om, at Zonta Thy har doneret 10.000 kr til Danmarksindsamlingen, som i år gik til udsatte piger i verden!

CafeQ står for døren, og Grethe fortalte om, hvor vi kan købe billetter (Karma, Baronessen eller Heides planteskole) – vi glæder os til endnu en god aften i velgørenhedstegn. 

Derefter var det tid til at besøge ”Baronessen”! Susanne fortalte levende om sit liv, hvor hun pendler mellem København, Thy og Mors og finder på alt fra teater til butiksarbejde til tjener. Et spændende liv, som igen har taget en drejning nu, hvor hun snart skal starte en webshop! Ingen kedelige dage hos Susanne. Der var varer fra butikken til auktion (så vi fik fyldt lidt i kassen igen), og lækker kaffe og chokolade, mens vi kiggede rundt i butikken og prøvede tøj! Tak til Susanne for underholdende fortælling.

Alt i alt en hyggelig aften. 

Vi ses den 8. marts til cafeQ!