Ulla Hyldgaard

Uddannet frisør, plus en masse relaterede skønhedsfaglige uddannelser.

Startede i frisørfaget i 1996, og har til maj 2018 været i faget i 22 år.

Jeg blev optaget i Zonta i 2015, samme med Stine og Benthe.

 

Derfor er jeg medlem

 

Jeg kendte overhovedet intet til Zonta da Mirjam inviterede mig med, men syntes at alle var så søde og imødekommende allerede fra det første ‘prøve’-møde.

Jeg finder konceptet med delvis business-mindedness, hygge, kreativitet og kendskab til hinandens erhverv og forretninger, samt velgørenhed i en blandet bolchedåse, ganske inspirerende og selvudviklende og så er det en dejlig mulighed for at møde en masse fantastiske skønne kvinder at bonde med.

Specielt Café Q, vores årlige velgørenheds arrangement, hvor vi med forskellige temaer på programmet, inviterer alle kvinder i vores netværk til at deltage, er en af mine favorit ting ved Zonta.

Der er fantastisk med så stor en opbakning og at vi hvert år kan samle så mange penge ind til kvinder i nød, både lokalt, nationalt og internationalt.

Der er altid en positiv stemning på Zonta-møderne. Og rig mulighed for at deltage på det plan man selv ønsker det og har tid og overskud til.

Zonta er et godt netværk for stærke, selvstændige kvinder som kan lide at tage skeen i egen hånd, men samtidig kender styrken i at løfte i flok.

Ulla Hyldgaard