Mirjam Steffensen

Uddannelse: Uddannet dyrlæge i Holland (Utrecht) 2001

Beskæftigelse: Kvægdyrlæge siden 2001 hos Kvægdyrlægerne Kronborg, Thisted.

Optaget i klubben i 2013.

Derfor er jeg medlem

 

Zonta, det sagde mig ikke noget da jeg først hørte navnet. Men jeg blev klogere!

Efter at havde takket ja til et par “prøvemøder” valgte jeg at blive medlem. Ikke fordi jeg på det tidpunkt præcis havde fundet ud af hvad Zonta var, men fordi jeg kunne lide miljøet.

Det var og er inspirerende at møde kvinder der kan lide deres arbejde og går all-inn med det de laver. Man bliver inspireret af at høre andre fortælle om hvordan de griber tingene an og i det hele taget hvad de laver.

Samtidigt har vi haft besøg af Zonta’s danske formand et par gange, og det har så givet mig et indblik i det internationale arbejde vi også er med til at udføre. Det er fantastisk at høre om alle de kvinder i hele verden som vi er med til at hjælpe bedre på vej!

Igennem Zonta har jeg fået et stærkt netværk med kvinder i alle mulige forskellige jobs, og hjertet på rette sted når det drejer sig om at hjælpe andre. Så: derfor er jeg medlem! 

 

Mirjam Steffensen